Blog
subota, rujan 7, 2013

                                                                Sve informacije o školi nogometa na: 091 251 1205 voditelj Zoran Kumrić,

e-mail: omladinacniza@gmail.com

 facebook profila kluba.

 

Obavijest: 

Treninzi polaznika Dječje športske akademije "Niza"  su nedjelja 14.00 (sutra prvi), srijeda 19.00h i subota 14.00h na igralištu. Ponijeti opremu za van. 

 

 


 

Osnovana Športska udruga Dječja športska akademija "Niza"

02.03.2014.

   

  

Večeras u prostorijama Mjesnog doma održana osnivačka Skupština Športske udruge Dječja Športska akademija "Niza".  Skupštinu pozdravnim govorom otvorio Zoran Kumrić. Nakon izbora predsjedništva, zapisničara i ovjerovitelja zapisnika,usvojen je dnevni red, te se donijela odluka o osnivanju udruge i usvajanje Statuta udruge. Ciljeve i smjernice rada udruge predstavio je Zoran Kumrić, koji je naglasio da glavni cilj je rad sa djecom putem treninga, te promicanje športa kao temelja zdravog života, a  što je  zbog današnjih trendova života zapostavljeno, pogotovo jer djeca provode dosta vremena pred računalom. Također je navedeno da se udruga osniva sa ciljem podizanja  rada na jednu višu razinu, da bi se djeci moglo pružiti još više, jer putem udruge može se lakše doći do donacija i sl. U budućnosti je planirano organiziranje susreta sa sličnim športskim udrugama,  gdje bi polaznici odigrali međusobne utakmice uz druženja. trenutno treninge pohađa 30-tak djece raspoređenih u dvije skupine, od kojih je 95% iz Nize.  Odluka o osnivanju i Statut udruge doneseni su jednoglasno. Nakon toga izabran je predsjednik udruge Stjepan  Paska ml., koji je predložio sastav Izvršnog odbora  i to Zoran Kumrić (dopredsjednik), Ivica Bardy (tajnik) , Valent Suk (blagajnik) i Mladen Serdar koji su potvrđeni jednoglasnom odlukom svih nazočnih.  Za Nadzorni odbor su izabrani su Goran Pajnić (predsjednik), te članovi Dario Makaj i Zvonko Galinec, također jednoglasnom odlukom. Donesene su još odluke o davanju ovlaštenja za zastupanje, te financijski plan i pokretanje postupka za u upis u registar udruga Republike Hrvatske. Pristupnicu udruzi je potpisalo ukupno 27 članova. Na kraju Skupštine organiziran je domjenak za sve nazočne. ...ifo

 


 

28.02.2014.

U nedjelju je najavljeno osnivanje nove udruge u našem selu poziv svima zainteresiranim mještanima i roditeljima djece koje pohađaju školu nogometa.

Inicijativni odbor za osnivanje Športske udruge

Dječja športska akademija  "Niza"

Niza, 28.02.2014.

                                                                     POZIV   

 

Pozivamo sve zainteresirane mještane  na osnivačku Skupštinu  Športske udruge Dječja športska akademija  "Niza",  koja će se održati u nedjelju 02.03. u  17.00 sati u prostorijama Mjesnog doma na igralištu.

Dnevni red,  ciljevi i smjernice rada  udruge biti će doneseni na početku rada osnivačke  Skupštine  udruge.

Unaprijed zahvaljujemo na odazivu!

 

                                                                                                                                                                 Inicijativni odbor  za osnivanje udruge

                                                                                                                                                                 Dječja športska akademija  "Niza"
20.02.2014.

POZIV svim roditeljima djece koja pohađaju Školu nogometa na sastanak u svezi daljnjih aktivnosti škole. Sastanak će se održati u nedjelju 23.02. sa početkom u 14.00 sati u prostorijama na domu.

Voditelj Škole nogometa: Zoran Kumrić
12.01.2014.

Treninzi u zimskom razdoblju biti će održani u Športskoj dvorani OŠ "I.B.Mažuranić" Koška svaki ponedjeljak i petak  od 19.00 sati. Okupljanje do 18.30 sati na igralištu.
____________________________________________________________________________________________________
 

 

18.11.2013    Kako nam je dojavio Zoran Kumrić voditelj i trener  Škole nogometa NK "Omladinac"  Niza, postignut je dogovor sa Osnovnom školom  "Ivana Brlić-Mažuranić"  Koška o korištenju športske dvorane. Termini su ponedjeljkom i petkom od 19.00 sati. Starta se već ovaj petak  (22.11.), okupljanje je do 18.30 sati na igralištu.Obvezno ponijeti čiste patike samo za dvoranu. Prijevoz osiguravaju roditelji sukladno dogovoru. 

Ovim putem zahvala Osnovnoj školi i ravnatelju Miroslavu Čukiću na odobravanju ovih besplatnih termina za korištenje dvorane. Kroz ove termine u dvorani moći će se nastaviti i dalje kvalitetno raditi sa djecom tokom zime, što je zbog limitiranog prostora na katu doma bilo nemoguće. Kako saznajemo za prijevoz djece su se obvezali roditelji, što je također za svaku pohvalu. Jedino u slučaju lošeg vremena, snijeg ili led na cesti, neće biti treninga.

Škola nogometa zasad okuplja dvadesetak djece od 5 do 15 godina koja su podijeljena u dvije skupine, do 10 godina starosti i stariji od 10 godina. Rad i treninzi su prilagođeni svakom uzrastu, odnosno prvenstveno u ovoj fazi rad je usmjeren na razvijanje  raznih motoričkih funkcija, što je u ovo doba kada djeca provode dosta vremena sjedeći pred računalom ili televizorom i više nego potrebno. Također se radi i na samom ponašanju  i stjecanju raznih navika  svakog pojedinca, te ekipe u cjelini u okviru športa.

Na proljeće je u planu priključivanje ekipe u Ligu za početnike koja je ove godine krenula kao pilot projekt u okviru Nogometnog središta Našice. Nastupalo bi se tokom proljeća izvan konkurencije, tj. igralo bi se sa slobodnom ekipom  svakog kola jer  u ligi nastupa trenutno neparan broj ekipa, a od jeseni 2014. krenulo bi se u redovito natjecanje.

Dosada od novaca zarađenih na proslavi 50 godina kluba za Školu nogometa kupljeno je 30 lopti sa mrežama, 35 markera, tepih (imitacija umjetne trave)  za salu na katu doma, te je kupljeno i 4 reflektora koja su u planu da se postave uz kornere na sjevernom dijelu igrališta. Postavljanjem ovih reflektora cijelo bi igralište bilo osvijetljeno i tako bi se stekli još bolji uvjeti  za rad u ljetnim mjesecima. U toku su pregovori za dvije bandere koje su potrebne za ovaj projekt. Također je u planu od ostatka novaca tokom zime kupiti materijal (fosne)  za izradu klupa i stola za terasu i materijal za poboljšanje navodnjavanja igrališta,  sukladno dogovoru sa članovima uprave kluba.   ......ifo

 


 

07.09.2013.   

       Škola nogometa za djecu do 15 godina, pod vodstvom Zorana Kumrića krenula s radom danas u 15h upisivanjem djece članova i upoznavanjem roditelja s radom škole. Školi je za sada pristupilo 25 dječaka, podjeljenih u dvije skupine (granica 8god).

   

  

 


 nkomladinacniza @ 21:19 |Komentiraj | Komentari: 0
SLJEDEĆA UTAKMICA

SENIORI
Slijedeća utakmica
Prvenstvena - nedjelja 29.4.u 17 sati
Niza: Omladinac - Lug Bokšić Lug
Posljednja odigrana:
Prvenstvena 22.4.2018.
Seona- Omladinac Niza 1:3
Strijelci; Božidar Reljac, Robert Jakovac i Mihael Mihić
PIONIRI
Slijedeća utakmica:
Prvenstvena 28.4. subota 15.30 sati
   Niza: Omladinac -Đurđenovac
     Posljednja odigrana
Prvenstvena 14.4.2018.
 Podgorač: Sloga-Omladinac Niza 2:1
 Strijelci: Luka Rogulić
POČETNICI U-10
Slijedeća utakmica
Prvenstvena 28.4.subota u 10 sati
 Niza: Omladinac - Papuk Orahovica
Posljednja odigrana
      prvenstvena 21.4.2018.    
 Zoljan- Omladinac Niza  6:7
 Strijelci:5xNoa Paska, po 2x Petar Barišić
VETERANI:
Slijedeća utakmica:
Prijateljska -27.4.petak 17.30 sati
 Niza: Omladinac - Omladinac Selci Đakovački
 Posljednja odigrana:
prijateljska 13.4.2018.
Đurđenovac-Omladinac Niza 1:5
Strijelci: 3x Franjo Bodakoš, Elvis Markovčić i Anđelko Škorić 

Za raspored svih utakmica veterana klikni  dolje na ikonu
  


Treninzi: na igralištu 
FACEBOOK
MI SMO PRVACI

Arhiva
 
Index.hr
Nema zapisa.