Blog - kolovoz 2008
četvrtak, kolovoz 28, 2008
Kako nam se približava sezona, sezona u kojoj igramo u ligi NS Našice vrijeme je da ozbiljnije započnemo s radom.
Liga, kakva je takva je, mi sad trenutno igramo u njoj i priznajmo to je igrački naša realnost. Svi bi mi htijeli da Niza nastupa u 1.HNL po mogućnosti, ali pomirimo se zasad i s ovom. Nitko ne kaže da sad mi odmah možemo osvojiti ovdje prvo mjesto, ali moramo pokušati prije svega stvoriti ekipu, pa će i svaki rezultat lakše biti prihvačen.

Dakle, juniori su već počeli i igraju subotom, ove gostuju kod Vihora iz Jelisavca. Prvo kolo su dječaci bili slobodni, a u drugom su pobjedili Pribiševce sa visokih 6:1.

Seniori zasad igraju prijateljske jer im sezona počinje 7.9. kada u prvom kolu gostuju u Poganovcima. prijateljsku smo odigrali s Lilom (izgubili 8:0) i s Kućancima (1:1), oboje u gostima. Ovu nedljeju igramo sa Seonom čini se također u gostima.

Sad ono najvažnije.

Treninzi se održavaju utorkom, četvrtkom i petkom sa pčetkom u 18:30. Trening vodi naš uzoriti predsjednik Robert Jakovac.

Komentari

 • Mislim da je u Nizi sa Seonom... (Rudy 28.08.2008. 17:08)
 • Benđo, juniori pobijedili Šaptinovce.Zar si obolio od amnezije a još si mlad?Ili si bio jako žedan dok si pisao ovaj članak? (Ifo 29.08.2008. 14:38)
 • Ups da, malo me odnijelo. Hvala

  Jučer su juniori izgubili u Jelisavcu 4:2 (tomo2x), a seniori dakle, igraju danas u 17:30 na Grbavici sa Seonom. (
  nk omladinac 31.08.2008. 01:10)
 • Nije na Grbavici nego SRC Miroslav Knežević Bujdo, koji ti je k...!? (Zagorac 01.09.2008. 06:55)
 • Zar ime samog travnjaka ne ostaje isto? Što mi to nisi objasnio? nogomet se igra samo na tom dijelu. (nk omladinac 01.09.2008. 14:40)
 • nkomladinacniza @ 03:40 |Komentiraj | Komentari: 0
  četvrtak, kolovoz 21, 2008
  Kako smo sad okončali neke važne radne akcije oko doma vrijeme je da se posvetimo uigravanju akcija za zeleni teren.
  Kako je očito da smo ispali iz druge ŽNL NS Našice i igramo u "ligi bez briga" sezona nam počinje 7.9. ipak imamo vremena da se nekako i pripremimo.

  Juniorima je sezona počela već u subotu, ali su srećom bili slobodni prvo kolo, ovu subotu ne zaboravite na okupljanje na domu tim povodom.  Imam još par dobrih slika od nedavne male fešte, ali mi predsjednik ne dopušta da ih objavim, pitam se zašto.....

  Komentari

  Dajte tu sliku od Čose Komaku!? (Zagorac 22.08.2008. 14:22)
  nkomladinacniza @ 03:41 |Komentiraj | Komentari: 0
  utorak, kolovoz 12, 2008
   

  4. Memorijalni turnir Miroslava Kneževića - Bujde
  polufinale

  Nk Omladinac Niza - Nk Seljak Koška 1:2
  Nk Šipovac Našice - Nk Mladost Naš. Breznica 1:0
   

  za treće mjesto
  Nk Omladinac Niza _ Nk Mladost Naš. Breznica 2:2 (6:5 nakon jedanaesteraca)
  Nk Seljak Koška - Nk Šipovac Našice 2:0
   

  Pobjednik Turnira Nk Seljak Koška

   

  2. mjesto Nk Šipovac Našice
  3. mjesto Nk Omladinac Niza
   

  Čestitamo Nk Seljak Koška na zasluženoj pobjedi i vrlo dobroj pokazanoj igri, hvala svima na odazivu.
   

  Igrač turnira: Ivan Marković Mandić  ;-)

   

  3. Memorijalni turnir Miroslava Kneževića - Bujde

   

    

  Rezultati 1. dana
  Omladinac Niza    -     Lađanska                        2-1
  Šipovac Našice     -     Mladost Breznica N.      2-1
  Lađanska               -    Seljak Koška                   0-4
  Omladinac Niza    -    Šipovac Našice                1-0
  Mladost Breznica N. -  Seljak Koška                 0-5

  Rezultati 2.dana
  Šipovac Našice   -        Seljak Koška                   2-1      
  Mladost Breznica N. – Lađanska                         3-0
  Omladinac Niza  -       Seljak Koška                    0-0
  Šipovac Našice  -         Lađanska                         1-0
  Omladinac Niza    -     Mladost Breznica N.        0-0

  Tablica

  1.Šipovac                              4 3 0 1       5-3       9
  2.Omladinac                         4  2 2 0      3-1       8
  3.Seljak                                4  2 1  1     10-2      7
  4.Mladost                             4  1 1 2        4-7      4
  5.Lađanska                           4 0 0 4        1- 10    0
   

        NK Šipovac iz Našica je pobjednik ovogodišnjeg turnira i na tom uspjehu u ime uprave i igrača Nk Omladinac iskrene čestitke.Ovom pobjedom su obranili prošlogodišnje prvo mjesto na ovom turniru.Dečki su igrali dobar nogomet pobijedili su u tri tekme a izgubili protiv nas klasičnim autogolom koji su si i nespretno zabili.Naši dečki nisu razočarali mada su u zadnjoj tekmi imali sve usvojim rukama trebala im je pobjeda da budu prvi danas ali nisu uspjeli.Mislim da možemo biti zadovoljni igrama na turniru ali činjenica stoji da do početka prvenstva treba još neke stvari posložiti da bi sve to štimalo kako treba.Koškani su danas malo razočarali pošto su  jučer dobro krenuli zabivši 9 golova u dvije tekme ali danas nisu baš bili raspoloženi i završili su na trećem mjestu.Breznica je četvrta, nakon dva jučerašnja poraza danas pobjeda nad Lađanskom i remi sa nama.Danas su nastupili sa dosta izmijenjenom ekipom od jučer ali to je dosta mlada ekipa koja ima prostora za napredak.Lađanska nije više ona ekipa od proljetos koja je žarila i palila ligom što se dobro vidjelo jučer i danas i mislim da im predstoji puno rada.

  Slike sa turnira tokom večeri i sutrašnjeg dana a biti će i na facebook stranici NK Omladinac Niza.

  još slika s turnira


      
  2. Memorijalni turnir Miroslava Kneževića - Bujde

     

     
   

           U srijedu 05.08 na SRC Miroslav Knežević-Bujdo održan je drugi po redu memorijalni turnir u spomen na našeg dugogodišnjeg člana i tajnika  NK Omladinac, čovjeka kojem nikad nije bilo ništa teško učiniti za dobrobit našeg kluba. Sudjelovali su NK Šipovac Našice, NK Mladost Breznica Našićka, NK Seljak Koška i NK Omladinac Niza.


              U prvoj utakmici NK Mladost iz Breznice dobila je NK Omladinac sa 2-1. Što reći o toj utakmici, naši su krenuli mlako i bili su skroz nedorečeni, Brezničani čvršćom i odlučnijom igrom brzo dolaze do 2-0, naši su u drugom poluvremenu uspjeli smanjiti rezultat golom Rudija, a na izvrstan nabačaj velike nade niza (naravno govorim o Filipu), ali na tom je i ostalo i još je zanimljivo da su nas Brezničani 2 puta pobijedili u svega 3 dana , u nedjelju isto u Nizi je bilo 1-0 za njih. Valjda ćemo im to u prvenstvu vratiti duplo.
   
         U drugoj utakmici NK Šipovac je na penale dobio NK Seljak.  U regularnom dijelu je bilo 1-1. Seljak je poveo i većim dijelom je imao kontrolu igre i igrao za oko lijep nogomet prvom poluvremenu i stekao se dojam da će proći u finale, ali u drugom dijelu Šipovčani preuzimaju inicijativu i pred kraj izjednačavaju rezultat te na penale izbacuju Koškane.

         U utakmici za 3. mjesto NK Seljak dosta lako pobjeđuje sa 3-0 našu ekipu. Na žalost u toj utakmici nismo ni stvorili poštenu šansu za gol što je vrlo zabrinjavajuće. Na toj utakmici se moglo primijetiti da dosta naših igrača ne zna razmišljati tj. glavom igrati nogomet odnosno pravovremeno se otkrivat tražit loptu, odnosno neke osnove nogometa. Također i ponašanje samih igrača koji se ponašaju kao velike zvijezde, te misle da se sve mora vrtiti oko njih, nije baš na zavidnoj razini bontona. Dobro da još ima 2 tjedna do početka prvenstva i ne sumnjam da će trener I. Torčić to dovesti u neki zadovoljavajući red.

          U finalu su se sastali Šipovčani i Brezničani. U prvom poluvremenu je bilo 0-0, pa je sve je odlučeno u drugom dijelu. Prvo su poveli Brezničani polovicom poluvremena da bi ubrzo uslijedilo izjednačenje, a 5 min. prije kraja i pobjednički gol Šipovčana za pobjedu na turniru. 
         Na kraju sve čestitke NK Šipovcu na osvojenom turniru i svim ekipama na sudjelovanju. Pobjednički pehar kapetanu NK Šipovac uručio je naš dugogodišnji član uprave Josip Krulić, kojem ovim putem zahvaljujem za trud i zanimanje koje u posljednje vrijeme pokazuje za naš klub, pravi je idol nama mlađima.

                   Moram još naglasiti da je na početku prve utakmice prof. Dragutin Blažević tajnik Nogometnog Središta Našice uručio našem kapetanu Rudiju Pajniću pehar za osvojeno 1. mjesto u Ligi NS Našice u sezona 08.-09.
                  Turnir su sudili vrlo dobro suci S.Konjetić. M.Lazar., M.Horvatek i Z.Oroz. Također i zahvala Radiju Našice što su medijski popratili ovaj turnir kroz izvješće u sportskom programu koji je na rasporedu u ponedjeljak 10.08 oko 10h.

                   I na kraju samo mogu reći da se nadam i na godinu da ćemo održati turnir, jer uspomena na našeg Debelog ne smije izblijediti nikad i živjeti će i dok je nas i našeg kluba, jer Bujdo, to je NK Omladinac Niza.

  1. Memorijalni turnir Miroslava Kneževića - Bujde

  Sudionici

  Nk Seljak KoškaNk Mladost N.BreznicaNk Omladinac Niza
    Nk Seljak Koška              Nk Mladost N. Breznica          Nk Omladinac Niza


  Pobjednik  Nk Seljak Koška


  nkomladinacniza @ 00:00 |Komentiraj | Komentari: 0
  ponedjeljak, kolovoz 11, 2008
  U subotu 9.kolovoza sportski kompleks koji se uvelike proširio posljednjih godina dobio je i službeni naziv SRC Miroslav Knežević Bujdo.

  Mislim da je uzaludno trošiti riječi o opravdanosti ove odluke, ali red je da i ovako važan događaj u povijesti našeg kluba bude ovdje spomenut. Da se cijeli kompleks nazove prema našem Miri zapravo je nekako bez polemike odlučeno još lani, nedugo nakon što se Mirina nesreća i dogodila, a sada na prvu obljetnicu njegove smrti to je postalo i službeno. Osim tog proglašenja i otkrivanja spomen ploće istog, održan je i turnir u velikom nogometu između sela koja je Miro i više nego zadužio, tj., Košku, Breznicu i Nizu posebno. Nadam se da će to zaista postati memorijalni turnir i da će se održavati dokle god traje sjećanje na Bujdu, a to će sigurno biti dokle god smo živi mi koji smo ga i osobno poznavali.

  Nakon turnira, na kojem, barem ovom prvom nikome od nas nije bio važan ni rezultat ni pobjednik (a pobjedila je Koška, po meni zasluženo), održala se i skromna zakuska. Zakuska je održana upravo na način kako bi to i sam Miro pripremio, bogatu jelom i pićem i uz neizostavne tamburaše. Sve je to posebice dirnulo pojedine Bujdine prijatelje, a naročito predsjednika koji je učinio sve da se ovaj dan dostojanstveno obilježi.


  Komentari

 • Pa dobro, zar baš nitko nema nikakav komentar!? (Zagorac 19.08.2008. 14:48)
 • Laka mu hrvatska gruda... (Rudy 19.08.2008. 18:32)
 • nkomladinacniza @ 03:56 |Komentiraj | Komentari: 0
  SLJEDEĆA UTAKMICA

  SENIORI
  Slijedeća utakmica
  Prvenstvena - nedjelja 29.4.u 17 sati
  Niza: Omladinac - Lug Bokšić Lug
  Posljednja odigrana:
  Prvenstvena 22.4.2018.
  Seona- Omladinac Niza 1:3
  Strijelci; Božidar Reljac, Robert Jakovac i Mihael Mihić
  PIONIRI
  Slijedeća utakmica:
  Prvenstvena 28.4. subota 15.30 sati
     Niza: Omladinac -Đurđenovac
       Posljednja odigrana
  Prvenstvena 14.4.2018.
   Podgorač: Sloga-Omladinac Niza 2:1
   Strijelci: Luka Rogulić
  POČETNICI U-10
  Slijedeća utakmica
  Prvenstvena 28.4.subota u 10 sati
   Niza: Omladinac - Papuk Orahovica
  Posljednja odigrana
        prvenstvena 21.4.2018.    
   Zoljan- Omladinac Niza  6:7
   Strijelci:5xNoa Paska, po 2x Petar Barišić
  VETERANI:
  Slijedeća utakmica:
  Prijateljska -27.4.petak 17.30 sati
   Niza: Omladinac - Omladinac Selci Đakovački
   Posljednja odigrana:
  prijateljska 13.4.2018.
  Đurđenovac-Omladinac Niza 1:5
  Strijelci: 3x Franjo Bodakoš, Elvis Markovčić i Anđelko Škorić 

  Za raspored svih utakmica veterana klikni  dolje na ikonu
    


  Treninzi: na igralištu 
  FACEBOOK
  MI SMO PRVACI

  Arhiva
   
  Index.hr
  Nema zapisa.