Blog - srpanj 2016
petak, srpanj 29, 2016
 

SENIORI:

OSVOJEN TURNIR U BREZNICI

Seniori osvojili 5. Memorijalni nogometni turnir "Vladislav Oreški - Babac" u Breznici u spomen na poginulog vukovarskog dragovoljca i igrača NK Mladost Breznica. U prvoj utakmici bili bolji od domaće ekipe 4:0 ( 2x Mihael Mihić, Sebastijan Galinec i Matija Garaj). U finalu igrali protiv ekipe Nk Željezničar iz Markovca koja je završila 0:0, a naši su bili bolji u izvođenju penala. Čestitke dečkima, a još jedan pehar ide na policu u birtiju....sutra slijedi turnir za Bujdu kod nas od 16 h i svi ste pozvani.. Zahvala domaćinu na gostoprimstvu......KUP

Seniori nakon ruleta penala prošli u drugi krug. U regularnom dijelu bilo 0:0. U penalima se istakao Čimbi sa tri obrane. Čestitke dečkima. U drugom kolu igramo sa ekipom NK Sloga u Podgoraču u srijedu 10.8. od 18 sati. 

PRIPREMNA

Pobijedili u pripremnoj utakmici ekipu NK Crnac rezultatom 2:1. U pomalo nervoznoj utakmici i jako vrućem vremenu, strijelac oba pogotka za naše bio je Sebastijan Galinec. Čestitke našima na pobjedi.

 U naš klub posljednih dana su došli (službeno registrani)  seniori - Josip Kenfelja (iz Sloga Samatovci),  Kristijan Mijoč (Seljak Koška), Matej Vrbešić (Seljak Koška), Josip Šimašek (Seljak Koška), Alojz Pranješ (Seljak Koška) te juniori (koji mogu igrati iza seniore) Damir Kolarić (Bsk Termia Bizovac) Borna Semialjac (Seljak Koška), Jurica Koški (Seljak Koška), Kristijan Kovačević (Seljak Koška), Ivan Podpadac (Seljak Koška), Dominik Jakubec (Vihor Jelisavac), a registran je i Stjepan Barišić kao najmlađi registrani igrač kluba sa samo 6 godina i nekoliko dana strarosti. Svim novim dečkima želimo dobrodošlicu u naš klub.       Zasada još nitko nije otišao iz kluba.

JUNIORI:

U prvoj utakmici u utorak juniori poraženi od ekipe Feška rezultatom 8:0. Slijedi slijedeći tjedan utakmica sa Stipanovcima u četvrtak 11.8. od 18 sati.

POČETNICI U-10

 Nastupili na turniru u Stipanovcima. Imali smo jednu našu i jednu miješanu ekipu sa domaćima. Igralo se kup sistem i obje ekipe u prvom krugu nisu uspjele ići dalje jer odigrale neriješeno i izgubile na penale i na kraju završilo na 7 i 8 mjestu.....zahvala domaćinu NK Mladost Stipanovci na gostoprimstvu. ...ifo

Više fotki i video snimka izvođenja penala na turniru ...na fejs stranici kluba.....https://www.facebook.com/omladinacniza/

nkomladinacniza @ 13:20 |Komentiraj | Komentari: 0
nedjelja, srpanj 24, 2016
SENIORI:

Nedjelja:

Pobijedili u pripremnoj utakmici ekipu Nk Mladost Harkanovci rezultatom 4:1. Strijelci Josip Šimašek, Josip Garaj, Damir Kolarić i ag. Čestitke dečkima na pobjedi.

Trening za seniore, juniore, početnike U-10., predpočetnike U-8 u utorak 26.7. u 17.30 sati.

Subota:

Odigrali prvu pripremnu utakmicu  sa ekipom NK Mladost Čačinci, a koja je završila pobjedom gostiju rezultatom 4:2. Strijelci za naše Josip Garaj i Damir Kolarić (oba juniora koji su po prvi puta igrali za seniore i postigli po gol...čestitke dečkima.

Prije početka gosti zapalili svijeće ispred spomen ploče pokojnom Šilji, koji je tokom svoje karijere nastupao za njih. Čestitke objim ekipama na fer i korektnoj igri unatoč velikoj vrućini.

nkomladinacniza @ 00:05 |Komentiraj | Komentari: 0
ponedjeljak, srpanj 18, 2016
SENIORI,

Raspored za ovaj tjedan.
Treninzi; utorak, srijeda i petak u 19 sati.
SUBOTA 23.7.pripremna utakmica u Nizi sa ekipom NK Mladost Čačinci od 18 sati.
NEDJELJA 24.7. pripremna utakmica u Nizi sa ekipom NK Mladost Harkanovci od 18 sati.

MLAĐE KATEGORIJE;
Predpočetnici U-8, početnici U-10 i juniori prozivka i prvi trening u nedjelju 24.7. u 20 sati (nakon utakmice seniora).

Poplava:

Iako kod nas nije bilo većih problema u svezi poplave, kao u susjednim mjestima, potok Breznica se kod šume i ispod križa izlio u polje. Trenutno zbog vode na šumskom putu ne može se doći do šume Brezovac (stanje u nedjelju pridvečer).

Više fotki na fejsu .......https://www.facebook.com/omladinacniza/

nkomladinacniza @ 00:43 |Komentiraj | Komentari: 0
četvrtak, srpanj 14, 2016
SENIORI;

Prozivka igrača biti će održana sutra (petak 15.7. od 19 sati. Ponijeti opremu (patike i kopačke) jer biti će održan prvi trening.

Protivnici  za pripremne utakmice još se dogovaraju.

Kup utakmica na Šipovcu je u srijedu 3.8. u 18 sati.

9. po redu Memorijalni turnir "Miroslav Knežević - Bujdo" biti će održan u subotu 6.8., a turnir u Koški "Legedne Seljaka" biti će održan 13.8. u subotu. Ostale informacije tokom narednih dana.....

U gornjem  meniju KATEGORIJE možete vidjeti raspored jesenskog dijela prvenstva za kategorije početnici U-10, juniori i seniori.

nkomladinacniza @ 23:24 |Komentiraj | Komentari: 0
četvrtak, srpanj 7, 2016
U sklopu akcije tvrtke KiK Textilien "Maknimo djecu sa ulice", Dječjoj športskoj akademiji "Niza i NK "Omladinac" Niza donirane su  garniture dresova. Ovom prilikom velika zahvala tvrtki KiK na doniranoj opremi koja će nam uvelike pomoći u daljnjem radu.

  

nkomladinacniza @ 15:19 |Komentiraj | Komentari: 0
nedjelja, srpanj 3, 2016
Završio je i 5. noćni malonogometni turnir na asfaltu uz Osječko 1664., a u organizaciji NK "Omladinac" Niza. Dvije večeri  smo uživali u malonogometnim izvedbama vrhunskih majstora ove igre, od kojih su neki  došli iz prvoligaških futsal klubova, te nastupali i za reprezentaciju Hrvatske  U petak  su odigrane utakmice po skupinama, a subotu se počelo sa četvrtfinalnim utakmicama. U pauzi su  međusobnu revijalnu utakmicu odigrali i najmlađi U-8  i U-10 članovi Dječje športske akademije "Niza", a na početku pioniri Dša Niza  i ekipe pionira NK Mladost Breznica 3:0.

Četvrtfinalne utakmice

Pizzeria Slavonija Bizovac - Osječko  2:4

Rotel - Prelo                                           5:0

Hana Koška - Expert                             5:4

MKM Team -   BC Team                      4:2

 

Polufinale

Osječko - Rotel                         3:2

MKM Team  - Hana Koška      6:0

za 3. mjesto

Rotel - Hana Koška        3:2

za   1. mjesto

MKM Team - Osječko     4:2 (nakon raspucavanja penala, jer je utakmica završila  2:2).

Nakon finala dodijeljeni  su pehari i nagrade ekipama. Za najboljeg  igrača utakmice proglašen je Nebojša Karamarković iz ekipe Osječko, a inače ovu titulu je odnio isti igrač i prošle godine. Najbolji strijelac je Ivan Ćosić, a vratar  Ivan Mladina oba iz pobjedničke ekipe MKM Team.

Na kraju u ime organizatora zahvaljeno je svim ekipama koje su nastupile, a posebno je zahvaljeno svim volonterima koji su pomogli da organizacija turnira bude na visokom nivou, te mnogobrojnoj publici koja je posjetila turnir. Slijedeći  turnir je najavljen za prvi vikend u srpnju slijedeće godine.  ....ifo

  

1. mjesto - MKM Team                                                2. mjesto- Osječko

  

3. mjesto - Rotel                                                           4. mjesto - Hana Koška

Više slika na fejs stranici kluba ---link ----https://www.facebook.com/omladinacniza/

nkomladinacniza @ 12:11 |Komentiraj | Komentari: 0
SLJEDEĆA UTAKMICA

SENIORI
Slijedeća utakmica
Prvenstvena - nedjelja 29.4.u 17 sati
Niza: Omladinac - Lug Bokšić Lug
Posljednja odigrana:
Prvenstvena 22.4.2018.
Seona- Omladinac Niza 1:3
Strijelci; Božidar Reljac, Robert Jakovac i Mihael Mihić
PIONIRI
Slijedeća utakmica:
Prvenstvena 28.4. subota 15.30 sati
   Niza: Omladinac -Đurđenovac
     Posljednja odigrana
Prvenstvena 14.4.2018.
 Podgorač: Sloga-Omladinac Niza 2:1
 Strijelci: Luka Rogulić
POČETNICI U-10
Slijedeća utakmica
Prvenstvena 28.4.subota u 10 sati
 Niza: Omladinac - Papuk Orahovica
Posljednja odigrana
      prvenstvena 21.4.2018.    
 Zoljan- Omladinac Niza  6:7
 Strijelci:5xNoa Paska, po 2x Petar Barišić
VETERANI:
Slijedeća utakmica:
Prijateljska -27.4.petak 17.30 sati
 Niza: Omladinac - Omladinac Selci Đakovački
 Posljednja odigrana:
prijateljska 13.4.2018.
Đurđenovac-Omladinac Niza 1:5
Strijelci: 3x Franjo Bodakoš, Elvis Markovčić i Anđelko Škorić 

Za raspored svih utakmica veterana klikni  dolje na ikonu
  


Treninzi: na igralištu 
FACEBOOK
MI SMO PRVACI

Arhiva
 
Index.hr
Nema zapisa.