Blog - srpanj 2012
utorak, srpanj 31, 2012


  I ove godine klub organizira turnir na spomen čovjeka koji je toliko toga kroz svoj život učinio za naš klub i za sve mještane našeg sela.

    5. po redu turnir za Miroslava Kneževića - Bujdu održati će se na 5.8. (nedjelja) na Dan domovinske zahvalnosti s početkom u 15:30. Proslavimo onda taj državni praznik, sjetimo se našeg Mire, odigrajmo nešto nogometa, proveselimo se i provedimo vrijeme zajedno kako bi i sam Miro najviše htio da ga provodimo.

 

Nakon turnira, večer će upriličiti svojom svirkom i pjevanjem već česti i drago viđeni gost naše terase, mladi Robert (ne mislim na predsjednika), a cijeli ambijent dodatno će se pojačati (kako bi i igrači i gledatelji duže izdržali) osiguranom dobrom papicom i cugom. U večernjim satima bočaroška ekipa "Bajsovi" izaziva bilo koga na dvoboj i s tim lopticama. Kotizacija = runda.

nkomladinacniza @ 23:22 |Isključeno | Komentari: 0
utorak, srpanj 3, 2012
   Kako znam da nekolicina nas ovu stranicu i dalje redovito posječuje evo da malo podsjetimo što se zbivalo u Nizi posjednjih nekoliko dana.

 Veterani na turniru srpanj 2012   1.  Prošlu subotu (7.7.) kako je najavljeno održan je malonogometni noćni turnir na kojem je sudjelovalo 6 ekipa, a pobjedu su odnijeli dečki koji i inače imaju dosta uspjesima po turnirima našeg područja; AŠ Cilj za koju su nastupili (valjda neću nikoga izostaviti): Čimbura, Bernić, Čosić, Galinec, Benotić, Nekić, Knežević i naravno Lazić. Drugoplasiranu ekipa je bila ekipa Sarmi, koja se dobro borila kroz sve tekme a u finalu izgubili 1:0 u zadnjim sekundama utakmice. Dobar nogomet su također pokazali i ekipe Beljevine comerca, Jelisavačka Omladina pa i naši veterani, koji su doslovno igrali do zadnjeg atoma snage. Ovaj put je što se tiče nogometa zadnjeplasirana ekipa Bujdniih sinova, ali jedva čekaju revanš bilo kad i bilo gdje sa svim ekipama  ;-)

Organizacija turnira relativno dobra, šteta samo što nije bilo više ekipa, ali valjda će ih biti na sljedećem takvom. Pohvala i Kruni i Filipu na izvrsno i obilno pripremljenoj hrani. Fešta nije izostala do ranog jutra.
Pročitaj kompletan post
nkomladinacniza @ 00:05 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
SLJEDEĆA UTAKMICA

SENIORI
Slijedeća utakmica
Prvenstvena - nedjelja 29.4.u 17 sati
Niza: Omladinac - Lug Bokšić Lug
Posljednja odigrana:
Prvenstvena 22.4.2018.
Seona- Omladinac Niza 1:3
Strijelci; Božidar Reljac, Robert Jakovac i Mihael Mihić
PIONIRI
Slijedeća utakmica:
Prvenstvena 28.4. subota 15.30 sati
   Niza: Omladinac -Đurđenovac
     Posljednja odigrana
Prvenstvena 14.4.2018.
 Podgorač: Sloga-Omladinac Niza 2:1
 Strijelci: Luka Rogulić
POČETNICI U-10
Slijedeća utakmica
Prvenstvena 28.4.subota u 10 sati
 Niza: Omladinac - Papuk Orahovica
Posljednja odigrana
      prvenstvena 21.4.2018.    
 Zoljan- Omladinac Niza  6:7
 Strijelci:5xNoa Paska, po 2x Petar Barišić
VETERANI:
Slijedeća utakmica:
Prijateljska -27.4.petak 17.30 sati
 Niza: Omladinac - Omladinac Selci Đakovački
 Posljednja odigrana:
prijateljska 13.4.2018.
Đurđenovac-Omladinac Niza 1:5
Strijelci: 3x Franjo Bodakoš, Elvis Markovčić i Anđelko Škorić 

Za raspored svih utakmica veterana klikni  dolje na ikonu
  


Treninzi: na igralištu 
FACEBOOK
MI SMO PRVACI

Arhiva
 
Index.hr
Nema zapisa.