Blog - srpanj 2012
utorak, srpanj 31, 2012


  I ove godine klub organizira turnir na spomen čovjeka koji je toliko toga kroz svoj život učinio za naš klub i za sve mještane našeg sela.

    5. po redu turnir za Miroslava Kneževića - Bujdu održati će se na 5.8. (nedjelja) na Dan domovinske zahvalnosti s početkom u 15:30. Proslavimo onda taj državni praznik, sjetimo se našeg Mire, odigrajmo nešto nogometa, proveselimo se i provedimo vrijeme zajedno kako bi i sam Miro najviše htio da ga provodimo.

 

Nakon turnira, večer će upriličiti svojom svirkom i pjevanjem već česti i drago viđeni gost naše terase, mladi Robert (ne mislim na predsjednika), a cijeli ambijent dodatno će se pojačati (kako bi i igrači i gledatelji duže izdržali) osiguranom dobrom papicom i cugom. U večernjim satima bočaroška ekipa "Bajsovi" izaziva bilo koga na dvoboj i s tim lopticama. Kotizacija = runda.

nkomladinacniza @ 23:22 |Isključeno | Komentari: 0
utorak, srpanj 3, 2012
   Kako znam da nekolicina nas ovu stranicu i dalje redovito posječuje evo da malo podsjetimo što se zbivalo u Nizi posjednjih nekoliko dana.

 Veterani na turniru srpanj 2012   1.  Prošlu subotu (7.7.) kako je najavljeno održan je malonogometni noćni turnir na kojem je sudjelovalo 6 ekipa, a pobjedu su odnijeli dečki koji i inače imaju dosta uspjesima po turnirima našeg područja; AŠ Cilj za koju su nastupili (valjda neću nikoga izostaviti): Čimbura, Bernić, Čosić, Galinec, Benotić, Nekić, Knežević i naravno Lazić. Drugoplasiranu ekipa je bila ekipa Sarmi, koja se dobro borila kroz sve tekme a u finalu izgubili 1:0 u zadnjim sekundama utakmice. Dobar nogomet su također pokazali i ekipe Beljevine comerca, Jelisavačka Omladina pa i naši veterani, koji su doslovno igrali do zadnjeg atoma snage. Ovaj put je što se tiče nogometa zadnjeplasirana ekipa Bujdniih sinova, ali jedva čekaju revanš bilo kad i bilo gdje sa svim ekipama  ;-)

Organizacija turnira relativno dobra, šteta samo što nije bilo više ekipa, ali valjda će ih biti na sljedećem takvom. Pohvala i Kruni i Filipu na izvrsno i obilno pripremljenoj hrani. Fešta nije izostala do ranog jutra.
Pročitaj kompletan post
nkomladinacniza @ 00:05 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
SLJEDEĆA UTAKMICA

SENIORI
Slijedeća utakmica
Prvenstveno se nastavlja 03/2018.
Posljednja odigrana:
Prvenstvena 5.11.2017.
Razbojište: Vuka -Omladinac Niza 5:1
Strijelac: Luka Stojaković
PIONIRI
Slijedeća utakmica:
Prvenstveno se nastavlja 03/2018.
     Posljednja odigrana
Prvenstvena 4.11.2017.
 Orahovica: Papuk- Omladinac Niza 5:1
 Strijelac: Slavko Oreški
POČETNICI U-10;
Slijedeća utakmica
Nastavak u proljeće 04/2018.
Posljednja odigrana
      prvenstvena 21.10.2017.    
 Čačinci: Mladost - Omladinac Niza 1:3
 Strijelci: Noa Paska, Ivano Bajs i Petar Barišić
VETERANI:
Slijedeća utakmica:
Prijateljska - nastavak u proljeće 2018.
Niza: Omladinac 
 Posljednja odigrana:
prijateljska 28.10.2017.
Motičina-Omladinac Niza 2:4
Strijelci: 2x Stjepan Prišć, 1x Tomo Banaj, Franjo Bodakoš 

Za raspored svih utakmica veterana klikni  dolje na ikonu
  


Treninzi: na igralištu 
FACEBOOK
MI SMO PRVACI

Arhiva
 
Index.hr
Nema zapisa.