Blog - srpanj 2010
petak, srpanj 30, 2010
 

 

Na plenumu klubova 2 ŽNL Našice večeras su izvučeni parovi za narednu sezonu za sve lige pod okriljem NS Našice.Kako me je izvijestio naš vrijedni sportski direktor Marinko u prvom kolu 22.08. gostujemo u Vukojevcima a slijedećem dolazi nam u goste (29.08) novi član naše lige Martin a u trećem kolu gostujemo  u Đurđenovcu i to u subotu 04.09.

Juniori startaju tjedan dana ranije i to 14.08(subota) gostuju na Šipovcu  1 kolo i drugo kolo gostuju u Đurdanu(28.08) a treće dolazi nam Podgorač(04.09).Ove sezone u ligi juniora nastupa 10 ekipa.

Raspored ostalih kola kroz nekoliko dana na ovim stranicama kad nam dostave iz Nogometnog središta.Ifo

nkomladinacniza @ 22:08 |Komentiraj | Komentari: 0
srijeda, srpanj 28, 2010
Danas su praktički juniori pojačani sa ponekim seniorom izgubili u Welsu 7-0.Opet je bilo nekoliko debitanata danas i to Kruno Jurišić,Silvek Misbrener,braća Kovačević novi golman Alen Krupa iz Jelisavca.U ove dvije utakmice pružena je prilika svima koji su došli što smatram da je u redu ali već u slijedećim tekmama vjerojatno bi trebalo početi sastavljati ekipu za prvenstvo možda već od nedjelje kad je uzvrat sa Welsom,valjda će se svi vratit sa ljetovanja.Poziv još jednom svima da se odazovu u subotu u što većem broju na utakmicu protiv juniora Naška u jutarnjem,možda po nas neobičnom terminu u 10.00h.U nedjelju se isto igra kod nas ali u 18.00h.

nkomladinacniza @ 21:12 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare
utorak, srpanj 27, 2010
 

 

 Četvrtak 29.07 juniori Niza :Omladinac – Vihor Jelisavac u 18.00h

Petak – trening u 19.00h

Subota 31.07 seniori Niza :Omladinac – Našk Našice(juniori) u 10.00h

Nedjelja 01.08. seniori Niza: Omladinac – Croatia Velimirovac u 18.00h

Utorak  03.08 trening u 19.00h

Srijeda 04.08 seniori Niza Omladinac –Victoria Markovac u 18.00h

Četvrtak 05.08. juniori Jelisavac:Vihor - Omladinac Niza u 18.00h

Petak 06.08. trening u 19.00h

Subota i nedjelja (07 i 08 08.) Niza 3. Memorijalni turnir Miroslav Knežević –Bujdo

Sudjeluju: Omladinac Niza, Mladost Breznica,Seljak Koška,Šipovac Našice,Lađanska ????

 i Mladost Harkanovci ????

nkomladinacniza @ 21:57 |Komentiraj | Komentari: 0
nedjelja, srpanj 25, 2010
 

Danas je odigrana prva pripremna tekma seniora u Stipanovcima protiv domaća NK Mladosti i izgubili 2-1.Domaćin je bio bolji danas jer je uz dva gola imao još i tri prečke.Za naše su danas prvi put zaigrali(debitirali) i 4 juniora Antonio Bujdo,Zvonimir Galinec,Vedran Gubić i Sebastijan Galinec koji je i zabio lijepi gol i uz Pletikosu bio i možda najbolji igrač na terenu od naših.Danas je debitirao novi igrač u našim redovima koji nam se pridružio nedavno Marijan Vrekalović i pružio solidnu igru.Nova tekma je u srijedu(28.07) u Velimirovcu protiv NK Croatije u 18.00h.Ifo

nkomladinacniza @ 22:12 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
subota, srpanj 24, 2010
Večeras je održana Skupština kluba zbog izmjena i dopuna Statuta kluba a na prijedlog Nadzornog odbora kluba.Ukratko; uneseno je nekoliko novih članaka u Statut i to Dopredsjednik kluba,blagajnik kluba,novo znakovlje kluba, javnost rada,mogućnost osnivanja trgovačkog društva u vlasništvu kluba,isplata putnih i drugih troškova članovima i igračima,stečaj i prestanak rada kluba.Nekoliko stavki je dopunjeno ili izmijenjeno.Cilj je bio osuvremenit Statut za budućnost rada kluba.Statut je prihvaćen sa 18 glasova i jednim protiv. Nakon toga su iznesena izvješća Predsjednika kluba o radu u proteklom razdoblju i izvješće blagajnika i trenera seniora.U izvješću blagajnika naznačeno je da klub posluje pozitivno i da su svi računi redovito plaćeni i da nema klub nikakvih dugovanja a saldo ja na današnji dan u plusu 12000kn.Posebno je zahvaljeno našim sponzorima koji su nas usprkos teškoj situaciji u gospodarstvu ove godine ipak donirali sa značajnim sredstvima.Nakon toga a zbog izmjena i dopuna Statuta pristupilo se izboru članova Izvršnog odbora kluba i Nadzornog odbora.Pa tako u narednom razdoblju klub će vodite dolje navedeni ljudi; 1.Robert Jakovac –Predsjednik kluba 2.Tomislav Tomac-Dopredsjednik kluba 3.Marinko Sarajlić – Sportski direktor 4.Josip Bardy –blagajnik Članovi Izvršnog odbora kluba 5.Zdravko Kuzminski 6.Željko Ćosić 7.Mile Serdar 8.Josip Misbrener 9.Ivica Bardy 10.Elvis Markovčić 11.Jozo Pavlović Nadzorni odbor kluba 1.Goran Pajnić – Predsjednik N.O. Članovi N.O. 2 Stjepan Kumrić 3.Goran Matković Glasovanjem i to jednoglasno svih članova Skupštine podržani su svi gore navedeni ljudi. Nakon toga izneseni su od strane Predsjednika i članova Izvršnog kluba glavni ciljevi i smjernice daljnjeg rada kluba te je naglašeno da je glavni cilj kluba postati stabilan član 2 ŽNL Našice u narednom razdoblju te ulaganje cjelokupni sportski kompleks. Također se je apeliralo od strane svih prisutnih na sve igrače da se u što večem broju uključe u treninge u ovom pripremnom razdoblju da što spremniji dočekamo start prvenstva. Sutra je prva pripremna utakmica u 17.30h u Stipanovcima protiv domaće NK“Mladost“.Ifo
nkomladinacniza @ 22:50 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
utorak, srpanj 20, 2010
Poziv svim članovima NK"Omladinac" Niza da prisustvuju Skupštini kluba u subotu(24.07) u 19.00h u prostorijama kluba.

Skupština je sazvana zbog izmjena i dopuna Statuta kluba a na prijedlog Nadzornog odbora kluba.

Ostale točke dnevnog reda biti će donesene na početku rada Skupštine.

Uprava kluba

nkomladinacniza @ 22:33 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare
ponedjeljak, srpanj 12, 2010

Nakon održane prozivke, na kojoj se okupilo oko 15 igrača utvrđeno je da u sezonu 2010/12 krećemo prvim treningom koji će se održati

Coolu petak u 18:30 satiTongue out

nkomladinacniza @ 18:34 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
četvrtak, srpanj 8, 2010

http://i216.photobucket.com/albums/cc247/CD-Freak/BlackWomanandChild.jpgGospođa Marina od Tomice (metalca, blembe, mute i dr.) se ponovila i dobila sina. Smile

Sve najbolje ponosnim roditeljima i malom Stjepanu

nkomladinacniza @ 19:41 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
utorak, srpanj 6, 2010
Pozivaju se svi igrači koji planiraju nastupati za NK Omladinac Niza u sezoni 2010./11. da se odazovu prozivci igrača u prostorijama kluba u NEDJELJU 11.7. U 19 h. Nije potrebno ponijeti opremu, jer neće biti treninga, već samo toliko da se dogovore neke stvari oko početka priprema i samog toka istih. Za igrače se priprema skromna zakuska, te se pozivaju na zajedničko gledanje finalne utakmice SP-a. 
nkomladinacniza @ 21:39 |Komentiraj | Komentari: 7 | Prikaži komentare
ponedjeljak, srpanj 5, 2010
      U nedjelju rano ujutro (7:15pm) ekipa Bujdini sinovi uputili su se na već spominjani malonogometni turnir u Vardarac, malo mjesto na ulazu u Baranju.  I sam se ujutro pitao: "pa kuda ja to uopće idem i zašto?". Na sudjelovanje na turniru nas je pozvao organizator, inače Vldin dobar drug iz firme. Hvala Bogu na mojoj zavidnoj radnoj karijeri u Osječkoj pivovari pa sam barem put poznavao.
      Put je protekao relatvino dobro, samo mali razgovor s policijom na osječkoj obilaznici. Doček također ugodan, na opće iznenađenje.  Dočekali smo ostale ekipe, njihove prijave (ukupno 13), slijedilo je izvlačenje skupina i mogli smo krenuti.
      Na našu žalost, loše je počelo, odmah na najtežeg protivnika. Dobro smo se držali poluvrijeme, ali smo u drugom "pukli kao kokica". Izglubili prvu tekmu sa 2:0. Na drugu smo čekali nekih sat vremena i onda opet izgubili istim rezultatom. Priznajem, možda su oba rezultata takva zbog podcjenjivanja protivnika, a možda i zbog nečeg drugog.
      Uvidjevši da su nam šanse za prolaz u drugi krug male prešli smo na drugu taktiku, zezanciju na veliko. Odlično smo se družili u debelom hladu uz šale i pošalice, malo piva, dobrog kulena i mnoštvo Mikinih zanimljivih priča.
     Treću utakmicu smo izgubili 1:0, četvrtu remizirali 2:2, a petu ponovno izgubili, ovaj put 2:1. Posljednju pobjeđujemo 3:0 zbog odustajanja protivnika, ali to je bilo daleko od dovoljnog za prolazak skupine. No, da ne spominjem previše nogomet, jer očito nije vrijedan spomena, nama je ipak bilo cijelo vrijeme veselo i na kraju napornog dana sprženi suncem jedva dočekali da idemo kući, ipak nam nije žao što smo i ovu avanturu svi zajedno proživljeli.
      Još ću samo napomenuti da su naši baranjci stvarno dobri ljudi, gostoljubivi i pravi veseljaci. Osim nogometa, događaj su obilježili još poneka prijateljska takmičenja (potezanje konopa i pretezanje u sjedećemo položaju).
        Također su nas u Vardarcu posjetili i "novopečeni" bračni par Semialjac, kojeg je bolja polovica naša nizanka Marina. Ovim putem im ČESTITAMO.

nkomladinacniza @ 22:30 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare
petak, srpanj 2, 2010
Čini se nekako, da količina postova u zadnje vrijeme prati i sezonu kiselih krastavaca vezanih uz događanja u klubu. No ipak nije baš tako, pa izvještavam o nekim novostima. Dakle, od 1. srpnja imamo novog oružara, mjesto Crnog je preuzeo Kiki. Imamo i 2 novopristigla igrača, a epitet pojačanja će ipak morati dokazati na terenu. Tako su nova lica u našoj svlačionici Marijan Vrekalović i Tomislav Kučina. Zasad su ta dvojica potvrđena, a o eventualnim novim momcima ćete biti pravovremeno obaviješteni na ovim stranicama. To su stvari vezane za sami klub.. No ovo je blog koji prati i sve stvari vezane uz samo selo i djelatnosti Nizana. Pa tako se gotovo svaki dan na betonu igra mali nogomet, gdje nam često u goste dolaze dečki iz Našica i okolice.. Rezultat nije bitan, a najvažnije je treće poluvrijeme, gdje ipak nemamo konkurencije. U birtiji je svakodnevno sve više ljudi, valjda ih je ovo toplo vrijeme izmamilo na jedno mrzlo kod Mukija. Boćaroša baš i nema jer stalno nekakvi pljuskovi ne dozvoljavaju bacanje tih teških kuglica. No vjerujem da će i toga biti. Bujdini sinovi bi trebali u nedjelju na malonogometni turnir u Vardarac, itd. itd... Stoga se iz priloženog vidi da se nešto događa u našoj maloj zajednici. Neka to tek bude naznaka još boljih i masovnijih evenata u dugom i vrućem nam ljetu. Živjela Niza!!!
nkomladinacniza @ 12:53 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
SLJEDEĆA UTAKMICA

SENIORI
Slijedeća utakmica
Prvenstvena - nedjelja 27.5. 17.30 sati
Niza: Omladinac - slobodan 
Posljednja odigrana:
Prvenstvena 20.5.2018.
           Niza: Omladinac -Zagorac 1952 Beljevina 2:0
Strijelci; 2x Mihael Mihić 
PIONIRI
Slijedeća utakmica:
Prvenstvena 26.5. subota 16.30 sati
    Niza: Omladinac - Zoljan
     Posljednja odigrana
Prvenstvena 19.5.2018.
 Klokočevci: Slavonija - Omladinac Niza 1:1
 Strijelac: Leon Budić
POČETNICI U-10
Slijedeća utakmica
Prvenstvena  26.5. subota u 10 sati
   Niza: Omladinac - Mladost Čačinci
Posljednja odigrana
      prvenstvena 19.5.2018.    
 Markovac: Željezničar- Omladinac Niza 6:2
 Strijelci: Petar Barišić i Noa Paska
VETERANI:
Slijedeća utakmica:
Prijateljska -25.5. petak 18 sati
 Niza: Omladinac - Croatia Velimirovac
 Posljednja odigrana:
prijateljska 18.5.2018.
  Niza: Omladinac -Đurđenovac 7:2
Strijelci: 2x Tomica Barišić-Metalni i franjo Bodakoš, po 1x Mirko Pleša, Domagoj Liović i Ivica Komak.

Za raspored svih utakmica veterana klikni  dolje na ikonu
  


Treninzi: na igralištu 
FACEBOOK
MI SMO PRVACI

Arhiva
 
Index.hr
Nema zapisa.