Blog - prosinac 2015
četvrtak, prosinac 31, 2015


nkomladinacniza @ 18:55 |Komentiraj | Komentari: 0
petak, prosinac 25, 2015
                                                                                                                               

nkomladinacniza @ 00:05 |Komentiraj | Komentari: 0
petak, prosinac 18, 2015
U petak navečer održana Skupština NS Našice, te su donesene odluke o početku proljetnog dijela prvenstva. Prvi startaju pioniri u subotu 12.3., a u nedjelju 13.3. počinju seniori,te u subotu 2.4. počinje prvenstvo za početnike. Na kraju skupštine dodijeljena su priznanja za dugogodišnji rad i doprinos nogometu, pa su tako nagrađeni naši članovi i to plaketom Joško Krulić i priznanjem Josip Stojaković - Crni. Početnici su nagrađeni sa tri nove lopte za trening.

     

 

13. Božićni malonogometni turnir Našice

SENIORI:

Bujdini sinovi poraženi u prvoj utakmici na Božićnom malonogometnom turniru u Našicama rezultatom 3:1 od ekipe Jadransko osiguranje. Strijelac za naše Tomo Kuzminski .

U drugoj utakmici na turniru U Našicama ekipa Bujdini sinovi poražena od ekipe CB Goldfinger rezultatom 2:0.

Sinoć izvučene skupine za mlađe kategorije. Najmlađi do 8 godina (U-8) uz našu ima još dvije ekipe, Škola nogometa Fešk Feričanci i NK Našk Našice i igrati će se dvokružno (svako sa svakim 2 puta). U -10 Dša Niza, NK Zoljan, Nk Našk, NK Croatia Velimirovac, NK Željezničar Markovac i NK Fešk i igra svako sa svakim i tko skupi najviše bodova je pobjednik. U-14 ima dvije skupine po pet, a naša ekipa Dša Niza nalazi se u skupini "A" sa Školom nogometa Fešk Feričanci, NK Našk, Gromovi i Maze Pan. Prve dvije ekipe idu u polufinale. Zasada je jedino poznata satnica prve utakmice u kategoriji U-14 Dša Niza - Gromovi 27.12. nedjelja u 16 sati. Čim saznam više pojedinosti biti će objavljeno ovdje i na fejsu.

Trenutna tablica

CB Golfinger          2 2 0 0   7:2      6

Džezeri                  1 1 0 0   7:2      3

Jadransko o.         1 1 0 0   3:1      3

Duhovi                   0 0 0 0    0:0     0

Bujdini sinovi        2 0 0 2   1:5      0

Das team               2 0 0 2   4:12   0

 

Raspored  - skupina "B"

Das team - Džezeri                                     2:7

Bujdini sinovi - Jadransko osiguranje     1:3

Das team - CB Goldfinger                          2:5

Duhovi Orahovica - Jadransko o. -      21.12

Bujdini sinovi - CB Goldfinger               0:2

Džezeri - Duhovi Orahovica                 23.12.

Das team - Duhovi                                  26.12.

Bujdini sinovi Džezeri                            26.12. subota  19.20 h

Jadransko - CB Goldfinger                   26.12.

Das team - Bujdini sinovi                      28.12. ponedejljak 18 h

Duhovi - CB Goldfinger                         28.12.

Džezeri - Jadransko                              28.12.

Bujdini sinovi - Duhovi                          30.12. srijeda  18 h

Jadransko - Das team                           30.12.

CB Golfinger - Džezeri                          30.12.

 

 

nkomladinacniza @ 23:10 |Komentiraj | Komentari: 0
četvrtak, prosinac 17, 2015
Sinoć izvučene skupine za 13. Božićni  malonogometni turnir, koji počinje već danas sa prvim utakmicama. Naši dečki Bujdini sinovi nalaze se u skupini B koja jedina ima 6 ekipa, a ukupno je prijavljeno 21 ekipa što je najmanji broj do sada. Uz naše tu se još nalaze Džezeri, Das team, Jadransko osiguranje CB Goldfinger i Duhovi Orahovica. Prva utakmica naših je sutra (petak 18.12.) kao posljednja tog dana od 20 sati.

nkomladinacniza @ 11:54 |Komentiraj | Komentari: 0
nedjelja, prosinac 13, 2015
13.12. je, još 12 spavanja (više-manje) do Božića. Sve je hladnije, drva sve manje, aktivnosti također sve manje (stara je izreka: "tko je mario, taj je pokl'o"). Bujdini sinovi se pripremaju na još jedan Božični turnir u Našicama, nikad jači i spremniji za nove pobjede, trofeje. A biti će ondje i mladih uzdanica "Dječje športske akademije" koji nas neće razočarati. Raspored utakmica objavljujemo nakon izvlačenja.   Rajs okitio terasu, za promjenu plavim lampicama. Halid dolazi u grad, biti će veselo, garantira mi. Čimby prodaje alufelge.  Sutra Čoso skuplja zvonarinu, a i lukno je poželjno platiti, napomenuo je naš svećenik. Zvono i dalje neispravno.

Sveta ispovijed u utorak 15.12. u 15h i traje samo sat vremena, dakle požurite "oprati" svoje grijehe. Veselimo se školskoj priredbi, tko li će ovaj put biti Djedo mraz.

Silvester kreće sa prodajom božičnih drvaca, zašto ići do grada, nespretno to voziti kad božićna jelka dolazi gotovo do Vašeg praga. Prirodna drvca, veličine od 2-3m možete naručiti do 18.12. kod Silvestera ili na broj moba: 097 7991581. Cijena 40kn komad, što je (gledali smo malo kataloge) bagatela. Moguća i dostava

nkomladinacniza @ 21:51 |Komentiraj | Komentari: 0
utorak, prosinac 8, 2015


Već tradicionalno na ovom turniru nastupaju ekipe iz našeg sela. Ekipa Bujdinih sinova sastavljena od seniora po broju nastupa pripada vjerojatno među najučestalije sudionike ovog turnira. Prošle godine pridružile su im se i tri  ekipe mladih kategorija limaći (U-8), početnici (U-10) i pioniri (U-14) koji su nastupili u organizaciji Dječje športske akademije "Niza". Također nekoliko nastupa imaju i veterani koji su prošle godine bili nadomak plasmana u polufinale. Ove godine je u planu nastup svih ovih ekipa, uz nekoliko pojedinaca iz našeg sela koji nastupaju za druge ekipe.

nkomladinacniza @ 10:17 |Komentiraj | Komentari: 0
utorak, prosinac 1, 2015
SENIORI:

Trenutno sa 12 bodova nalaze se na 11 mjestu uz gol razliku 14 postignutih golova i 28 primljenih. Najbolji strijelac je Tomislav Kuzminski sa 4 postignuta gola. Ukupno su upisali 3 pobjede, 3 neriješena rezultata i 7 poraza. Od 12 bodova 11 je osvojeno kod kuće i jedan u gostima u Koški. Ove sezone iz lige ispada posljednji klub, a predposljednji igra kvalifikacije (iako kvalifikacije ovise o plasmanu naših klubova u 1. žnl, koji su za sada izvan opasnosti ispadanja ), pa nam je cilj u svakom slučaju izbjeći te pozicije za što će trebati minimalno između 25 do 30 bodova ovisno o situaciji. Kada u kontekst stavimo odličan rezultat u proljeće, ove jesenske rezultate možemo ocijeniti s ocjenom dobar. Najbitnije da je trenutna sitaucija u našim rukama (nogama) , iako predstoji vrlo zanimljivo proljeće. Trenutno nekoliko igraća je najavio odlazak, ali do prvenstva ima dovoljno vremena za konsolidaciju kako ekipe tako i uprave.

PIONIRI:

Odigrali jednu od najboljih polusezona u posljednih 20 godina. Trenutno su na 4 mjestu sa 31 bodom  uz 10 pobjeda, 1 remi i 3 poraza uz gol razliku 73 postignuta i samo 11 primljenih golova. Najbolji strijelac sa 24 postignuta gola je Lukas Đurinski. Najvrednija pobjeda je protiv ekipe pionira NK Našk u Našicama rezultatom 2:0, iako ima još dobrih nastupa od koji su neki i sa dvocifrenim rezultatom. Bazu igrača čine domaća djeca uz nekoliko igraća iz Normanaca. Također moram spomenuti da su za pionire nastupile i dvije djevojčice Klementina Poplašen i Katarina Pranješ koja je postigla i čak 6 golova. Sve u svemu odlična jesenska polusezona nakon solidne proljetne, te se nadamo još boljim nastupima u budućnosti.

POČETNICI:

Nakon što su u proljeće igrali samo prijateljske utakmice, od jeseni su uključeni u ligu. Trenutno su na 9 mjestu od 10 ekipa sa 4 boda uz jednu pobjedu, jedan remi i sedam poraza uz gol razliku 17 postignutih i 43 primljena gola. Najbolji strijelac je Noa Paska sa 5 golova. Trenutni rezultat je zadovoljavajući, pošto je to početnicima prva sezona, i igraju sa najjačim klubovima iz našičkog i orahovačkog kraja. Također moram napomenuti da i puno veća mjesta od našeg nemaju ekipu početnika, pa smo tako jedino selo istočno od Našica koje ima tu kategoriju.

VETERANI:

Ove cijele godine odigrali 26 prijateljskih utakmica uz 13 pobjeda 5 remija i 8 poraza. Uz već tradicionalne protivnike iz našičkog i valpovačkog kraja, odigrano je i nekolko utakmica sa protivnicima iz Pleternice, te Soljanja i Gunje  nedaleko Županje. Sve u svemu velike pohvale veteranskoj ekipi što uspijeva održavati kontinuitet nastupa jer i puno veća sela od naših to nemaju.

Slijedi 13. Božićni malonogometni turnir u Našicama. Ekipa Bujdnih sinova sastavljena od seniora najavila je nastup, uz dvije ekipe pionira i početnika u organizaciji Dječje športske akademije "Niza", a nadamo se da će nastupiti i ekipa veterana kao i prošle godine.   .....ifo

nkomladinacniza @ 09:53 |Komentiraj | Komentari: 0
SLJEDEĆA UTAKMICA

SENIORI
Slijedeća utakmica
Prvenstvena - nedjelja 29.4.u 17 sati
Niza: Omladinac - Lug Bokšić Lug
Posljednja odigrana:
Prvenstvena 22.4.2018.
Seona- Omladinac Niza 1:3
Strijelci; Božidar Reljac, Robert Jakovac i Mihael Mihić
PIONIRI
Slijedeća utakmica:
Prvenstvena 28.4. subota 15.30 sati
   Niza: Omladinac -Đurđenovac
     Posljednja odigrana
Prvenstvena 14.4.2018.
 Podgorač: Sloga-Omladinac Niza 2:1
 Strijelci: Luka Rogulić
POČETNICI U-10
Slijedeća utakmica
Prvenstvena 28.4.subota u 10 sati
 Niza: Omladinac - Papuk Orahovica
Posljednja odigrana
      prvenstvena 21.4.2018.    
 Zoljan- Omladinac Niza  6:7
 Strijelci:5xNoa Paska, po 2x Petar Barišić
VETERANI:
Slijedeća utakmica:
Prijateljska -27.4.petak 17.30 sati
 Niza: Omladinac - Omladinac Selci Đakovački
 Posljednja odigrana:
prijateljska 13.4.2018.
Đurđenovac-Omladinac Niza 1:5
Strijelci: 3x Franjo Bodakoš, Elvis Markovčić i Anđelko Škorić 

Za raspored svih utakmica veterana klikni  dolje na ikonu
  


Treninzi: na igralištu 
FACEBOOK
MI SMO PRVACI

Arhiva
 
Index.hr
Nema zapisa.