Blog - siječanj 2015
petak, siječanj 30, 2015
                             

 

      

 

Večeras održana izborna skupština Nogometnog središta Našice. Novi/stari predsjednik NS Našice je Ivica Valenčak. U novi Izvršni odbor ušli su i naša dva člana Zdravko Kuzminski i Marinko Sarajlić, Seniorska ekipa je proglašena najboljom ekipom u 2014. godini  u sklopu NS Našice. Naš pokojni član i veliki nogometni zaljubljenik Miroslav Knežević -Bujdo dobio je posthumno priznanje za doprinos nogometu. U biti veliki dan za klub i nogomet u Nizi. Ova priznanja i uvrštavanje dva naša člana u novi  Izvršni odbor NS Našice dokaz su da se naš rad cijeni u nogometnim klubovima u okolici. Očigledno nas cijene više u okolici nego što mi sebe sami cijenimo. Nadam se da će ova priznanja biti u budućnosti temelji za još bolje rezultate...Čestitke svima na ovom uspjehu ...a ovoj dvojici naših u novom Izvršnom odboru želimo da nas što bolje predstavljaju i zastupaju u NS Našice.

P.S.

Marinko Sarajlić član IO NS Našice jučer jednoglasno izabram za Disciplinskog suca pri NS Našice, pa mu ovom prilikom čestitamo i želimo što manje posla odnosno da bude što manje incidenata na nogometnim igralištima.

Pripremna utakmica seniora planirana u nedjelju sa Brezikom zbog vremenskih nepogoda otkazana.

LIMAČI,POČETNICI I PIONIRI

Počinju treninzi u dvorani OŠ I.B.Mažuranić u Koški i to ponedjeljkom za limače i početnike od 19 sati, a za pionire u petak isto od 19 sati. Skupljanje pola sata prije na domu.

nkomladinacniza @ 22:25 |Komentiraj | Komentari: 0
srijeda, siječanj 28, 2015
U nedjelju je održana prozivka seniorske ekipe, te dogovor za treninge koji se održavaju utorkom, srijedom i petkom od 18 sati.

Subotom od 10 sati trening je u teretani u Našicama. Nadamo se da će vremenske prilike dopustiti da se treninzi odrade i odigraju pripremne utakmice, te tako što bolje seniori pripreme za start prvenstva.  U planu je i dolazak 2-3 nova igrača koji bi znatno pojačali igrački kadar, ali pošto je to još u fazi realizacje o tome nešto kasnije. Zasad su ugovorene slijedeće pripremne utakmice:

8.2. nedjelja   14.30h   Brezik - Omladinac Niza ??

15.2. nedjelja 14.30h   Harkanovci: Mladost - Omladinac Niza

22.2 nedjelja  14.30h   Našice: Našk (juniori) - Omladinac Niza

Prvenstvo starta u nedjelju 1.3. gostovanjem na Šipovcu kod ekipe NK Martin.

nkomladinacniza @ 01:12 |Komentiraj | Komentari: 0
subota, siječanj 24, 2015
Za subotu 14.2. u organizaciji Dječje športske akdemije "Niza" u planu je maskenbal za djecu na domu, te povodom Valentinova navečer živa glazba uz tombolu. Ukoliko netko ima još kakvu ideju, te želi pripomoći u organizaciji pozivamo da se na bilo koji način javi gđama Tanji Jurišić-Serdar i Mariji Rajs.

nkomladinacniza @ 16:58 |Komentiraj | Komentari: 0
petak, siječanj 16, 2015
U prostorijama doma održana redovita godišnja izvještajna Skupština Dječja športske akademije "Niza".  Skupštini nazočilo 30-tak članova. Podnesena izvješća o radu i financijama u prošloj godini, te izvještaj nadzornog odbora. Predstavljen plan rada za slijedeću godinu, te financijski plan. Sukladno novoj inačici zakona donesene izmjene i dopune Statuta udruge. Na kraju konstatirano da je akademija u  prvoj  godini  rada zabilježila dobre rezultate, a najbitnije da su djeca stekla naviku dolaska na treninge, te se u budućnosti očekuju još bolji rezultati.

nkomladinacniza @ 17:29 |Komentiraj | Komentari: 0
utorak, siječanj 13, 2015
           

    

Ove godine čak pet ekipa iz našeg malog sela sudjelovalo na turniru u Našicama, a sa čime se ne mogu pohvaliti i veća sela od našeg u okolici. Prvi počeli seniori, ekipa Bujdini sinovi, i startali pobjedom nad ekipom iz Koške. Kad smo se ponadali ulasku u drugi krug zaredala su četiri poraza i kraj, iako su u nekim utakmicama vodili, ali nisu pozitivan rezultat uspijeli sačuvati. Ovo je bio već osmi nastup ekipe Bujdinih sinova na ovom turniru Pioniri U-14 su prvi put nastupili u organizaciji Dječje športske akademije "Niza" i pružili su koliko su mogli protiv iskusnijih i uigranijih protivnika. Valjda su stekli dovoljno iskustva ove godine pa očekujemo bolji nastup na slijedećem turniru. Veterani ove godine prikazali solidnu igru i bili u igri za ulazak u polufinale do zadnje minute, ali  nisu uspijeli. Zabilježili pobjedu,remi i dva poraza. Početnici U-10 ekipa Dša Niza ubilježila pobjedu nad svojim vršnjacima iz Zoljana, ali protiv iskusnijih ekipa Murse Osijek i Naška nije išlo. Sve u svemu solidan nastup početnika. Najmlađi ekipa Dša Niza limači U-8 odigrala je revijalnu utakmicu sa Đurđenovcem i pobijedila 2:0. Naime u toj dobnoj kategoriji bile su prijavljene samo ove dvije ekipe. Upravo ta najmlađa naša ekipa pobrala je velike simpatije nazočne publike u dvorani. Budućnost nogometa u Nizi je neupitna, pogotovo su veliki kapital oni najmlađi U-8, djeca od 6-8 godina, koju su posljednjih nešto manje od godine dana pobjedili Fešk, Velimirovac, Našk i sada Đurđenovac (vidi starije postove).

Ukupno je nastupilo 50-tak igrača kroz 5 ekipa, a ne smijemo zaboraviti i naše koji nastupili za druge ekipe (Danijel, Ćosić, Denis Ćosić, Elvis Bujdo i Josip Bardy), a  broj bi zasigurno bio veći pošto je bilo dosta bolesnih kod najmlađijih ekipa.

Slijede skupštine, prozivke, treninzi, pripremne, pa prvenstve utakmice.......ifo

nkomladinacniza @ 23:13 |Komentiraj | Komentari: 0
SLJEDEĆA UTAKMICA

SENIORI
Slijedeća utakmica
Prvenstvena - nedjelja 27.5. 17.30 sati
Niza: Omladinac - slobodan 
Posljednja odigrana:
Prvenstvena 20.5.2018.
           Niza: Omladinac -Zagorac 1952 Beljevina 2:0
Strijelci; 2x Mihael Mihić 
PIONIRI
Slijedeća utakmica:
Prvenstvena 26.5. subota 16.30 sati
    Niza: Omladinac - Zoljan
     Posljednja odigrana
Prvenstvena 19.5.2018.
 Klokočevci: Slavonija - Omladinac Niza 1:1
 Strijelac: Leon Budić
POČETNICI U-10
Slijedeća utakmica
Prvenstvena  26.5. subota u 10 sati
   Niza: Omladinac - Mladost Čačinci
Posljednja odigrana
      prvenstvena 19.5.2018.    
 Markovac: Željezničar- Omladinac Niza 6:2
 Strijelci: Petar Barišić i Noa Paska
VETERANI:
Slijedeća utakmica:
Prijateljska -25.5. petak 18 sati
 Niza: Omladinac - Croatia Velimirovac
 Posljednja odigrana:
prijateljska 18.5.2018.
  Niza: Omladinac -Đurđenovac 7:2
Strijelci: 2x Tomica Barišić-Metalni i franjo Bodakoš, po 1x Mirko Pleša, Domagoj Liović i Ivica Komak.

Za raspored svih utakmica veterana klikni  dolje na ikonu
  


Treninzi: na igralištu 
FACEBOOK
MI SMO PRVACI

Arhiva
 
Index.hr
Nema zapisa.